Wil je graag weten hoe wij onze vakantie beleefden?

Voor Cross that Bridge startte de grote vakantie met een aantal intensieve, maar deugddoende repetitiedagen. Van 1 tot en met 4 juli trokken we samen naar Nederename in de Vlaamse Ardennen en verbleven daar in een vakantiehuis. Behalve repeteren, maakten we ook tijd om samen met cameraman Nils Backes beelden te maken voor een nieuwe videoclip bij ons liedje “Pluk de dag”. Dit vakantielied en bijhorende videoclip zal pas online geplaatst worden tegen volgende zomer (juni 2022). Nog even geduld, dus! ?

We genoten samen van vakantie en naast het ‘werk’ maakten we ook tijd voor typische vakantieactiviteiten zoals voetbalwedstrijden, Kubb, een barbecue met gasten, leuke gesprekken en nog veel meer. Kortom het werden 4 dagen om met een brede glimlach aan terug te denken! We werden ook verrast door de gastvrijheid van de mensen daar ter plaatse. ?

Verder werkten Wannes en Kristien deze zomer een aantal eigen liederen verder uit en werden er piano- en drumopnames gemaakt met Michaël en Boyke voor de afwerking van onze demo’s.

Op 23 augustus hadden we opnieuw een repetitiedag om ons stilaan voor te bereiden op onze komende lofprijzingsavonden en andere optredens. Samen met professionele geluidstechnicus Geert De Deken van AV Inspire spraken we af in de Florakerk in Merelbeke, waar onze lofprijzingsavonden in samenwerking met de parochie Merelbeke-Oosterzele vanaf het najaar opnieuw zullen doorgaan. We zijn heel blij dat we opnieuw mogen bidden en zingen met publiek en willen jullie in de toekomst geluidstechnisch graag kwaliteit aanbieden. We hopen dat de coronamaatregelen het zullen toelaten om de komende maanden te blijven samenkomen. We nodigen jullie alvast van harte uit om erbij te zijn op 15 oktober en/of 26 november op onze lofprijzingsavonden in Merelbeke. We vroegen de parochie om een plaats, die beter bereikbaar is met het openbaar vervoer (station van Merelbeke op 5 minuten van de Florakerk (Floraplein), bushalte net voor de kerk). Vooral jongeren, die graag naar onze avonden willen komen, maar niet met de wagen kunnen komen, krijgen hierdoor de mogelijkheid om te komen meebidden.