One big happy family!

Eén van de dingen die we bij ’Cross that Bridge’ koesteren, is dat gevoel dat we één grote christelijke familie zijn. Om onze onderlinge band te versterken, plannen we dus af en toe ook activiteiten die dat familiegevoel bevorderen. En dat werkt! 

Zo trokken we op 12 april samen met alle bandleden, onze geluidstechnicus Geert en ook onze gezinnen en vriendinnen op daguitstap naar Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. 

De zon was van de partij en dat zorgde ervoor dat iedereen meteen in vakantiestemming was. We kochten een dagticket en deden samen een heleboel leuke en sportieve activiteiten. 

We begonnen de dag met een partijtje minigolf in kleine groepjes. De sfeer zat er al meteen in! Er werd op (en soms naast) de golfballetjes geslagen en iedereen deed zijn best om dat balletje zo goed mogelijk te mikken door de soms hele nauwe doorgangen. De ene scoorde misschien sneller dan de ander, maar iedereen genoot zichtbaar met volle teugen van het spel en de vriendschappelijke plagerijtjes onderling. 

Na de minigolf namen we gezellig plaats op één van de banken om te picknicken in de buitenlucht. De schaduw van een boom bracht heerlijke verkoeling. 

Na het eten was het tijd om met de kinderen een uurtje te ravotten op de grote speeltuin. Vooral de mannen uit ons gezelschap, maar ook Leentje, de vriendin van Stijn, wilden graag nog eens het kind in zich naar boven halen en klommen tot in het kraaiennest van een hoog klimrek. Het leverde enkele mooie kiekjes op. 

Na de middagpauze sprongen we op de fiets en maakten een tocht door het domein. Halverwege de fietstocht splitsten we ons even op in twee groepen om met de band en fotograaf van dienst, Michiel, enkele nieuwe groepsfoto’s te maken en een promofilmpje voor ons lofprijzingsfeest op 24 juni, iets waar we met z’n allen erg naar uitkijken. 

De zon gaf velen van ons al snel een rood (en helaas geen bruin) kleurtje, zodat we na de fietstocht besloten even uit de zon te blijven en het restaurant in te duiken om een ijsje of taartje te eten en een kopje koffie te drinken. Mmmm, dat smaakte!

Na het vieruurtje was het tijd om de vijver op te gaan en een half uurtje te roeien of rondjes te varen met een waterfiets. Enkelen begonnen het stevig in de benen te voelen. Je zag dat de meeste volwassenen stilaan de pijp aan Maarten wilden geven, maar de kinderen gaven niet op en gingen ervoor. 

Gelukkig konden we meteen nadien neerploffen op een stoel voor een ritje met het toeristentreintje om deze heerlijke dag af te sluiten. We wierpen nog een laatste blik op het park en zagen dat het goed was geweest! 

Met een verzadigd hart en een hoofd vol mooie herinneringen namen we afscheid van elkaar en ging iedereen weer zijn eigen weg … voor even dan, want op 22 april ontmoetten we elkaar opnieuw voor de volgende lofprijzingsavond in Merelbeke. Daar mochten we nog een heleboel andere familieleden begroeten om samen te bidden en te zingen om onze ‘Pater Familias’ groot te maken!